Els teus pares encara voten per tu?

 Font:
Font:

Els teus pares encara voten per tu?

Resum: 

És en marxa la campanya per fomentar el vot dels i de les joves "Els teus pares encara voten per tu?". Amb aquesta provocadora frase, la campanya pretén apel·lar a l'autonomia política i la responsabilitat en el futur de Catalunya dels i les joves i animar-los a participar a les eleccions parlamentàries del 28 de novembre.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) va presentar aquesta campanya el passat 30 de setembre al Parlament de Catalunya. Ara, la iniciativa ja compta amb el seu espai web, que recull l'actualitat de la campanya, l'agenda dels propers esdeveniments i material gràfic per fer-ne difusió.

Aquesta iniciativa també té presència a les xarxes socials, on convida a totes i tots a respondre la pregunta Què esperes de les eleccions?. Podeu participar a la seva pàgina del Facebook i al Twitter fent servir el hashtag #votenXtu.

Amb l'objectiu de generar discurs i debat al voltant dels projectes i aconseguir que els i les joves coneguin què proposa cada partit, s'organitzaran trobades a les universitats catalanes i als Consells locals de joventut. Un d'aquests debats tindrà lloc dimecres 10 de novembre, a les 12:00 hores, a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Podeu consutar el díptic de la campanya aquí.

Afegeix un comentari nou