Esclatec promociona als mercats el seu carret motoritzat d'anar a comprar

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Esclatec promociona als mercats el seu carret motoritzat d'anar a comprar

Resum: 

Mercar sembla un carretó d'anar a plaça normal, però està especialment pensat perquè les persones amb problemes de mobilitat puguin fer la compra de manera fàcil. El produeixen al centre especial de treball Esclatec.

Tal com ho expliquen en la seva plana web, "Esclatec és un centre singular tant pel tipus de productes i sectors que atén com per les persones que hi treballen". Un d'aquests productes és Mercar, un carret d'anar a comprar especialment pensat per a persones amb problemes de mobilitat, ja que porta un petit motor. També és de gran ajuda per portar pes en llocs amb forts desnivells o, fins i tot, per pujar esglaons.

Amb l'objectiu de promocionar aquest carretó, Esclat ha engegat un projecte que portarà el Mercar a tots els mercats de Barcelona, on s'oferirà informació i es faran demostracions in situ. Els/les clients/es dels mercats també podran provar el carret, sempre dins del mercat. Aquesta iniciativa ha nascut arrel d'un conveni impulsat pel Districte d'Horta Guinardó, on està situat Esclatec, i ha estat signada a tres bandes, per l'Ajuntament de Barcelona (Districte d'Horta Guinardó), Institut Municipal de Mercats de Barcelona i Esclatec.

Durant els propers mesos, doncs, els treballadors/ores d'Esclat tindran doble feina, ja que, seran ells i elles els que es desplaçaran als mercats per donar a conèixer el Mercar. Ara com ara, ja han fet la promoció al Mercat d'Horta i la propera parada seran altres mercats de la ciutat.

Amb aquesta iniciativa esperen donar a conèixer el producte i trobar nous clients. Les persones interessades en el carret, el poden comprar al taller d'Esclatec, situat a la Plaça del Guinardó número 8, o a través de la seva plana web.

Afegeix un comentari nou