Espectacle del Mag Lari, pels nou anys d'AEIRaval

 Font:
Font:

Espectacle del Mag Lari, pels nou anys d'AEIRaval

Resum: 

L'Associació Educativa Integral del Raval (AEIRaval) treballa des de l'any 2003 per la defensa dels drets dels menors i la igualtat d’oportunitats, a través de l'educació. Per celebrar aquest novè aniversari han programat un espectacle de l'il·lusionista Mag Lari, aquest divendres, 25 de maig.

Splenda, el nom del muntatge, s'inspira en l'imaginari de Michael Jackson, en la seva música, en el vestuari i en les coreografies. S'adreça a un públic familiar i adult, que amb motiu del novè aniversari de l'Associació Educativa Integral del Raval (AEIRaval) podrà gaudir d'aquest espectacle per només 12€. Serà divendres 25 de maig, a les 21:00 hores, al Teatre Condal.

AEIRaval porta a terme projectes socioeducatius adreçats a infants, joves i famílies del barri del Raval. Desenvolupa una acció educativa integral (personal, cultural i social) en un ambient no acadèmic, que permet als menors créixer en totes les dimensions de la persona i crear una base sòlida per resoldre problemes posteriors.

Compta amb un programa específic per a infants, un altre per a joves i un tercer per a famílies. Així, té centres oberts per a infants i joves amb activitats lúdico-educatives i un casal de joves. A més, treballa amb dones del barri i mares dels nens/es amb l'objectiu de donar un servei socioeducatiu integral i afavorir la integració social de les dones del Raval, a través de l'Escola de Mares Estel d'Assís.

Les persones voluntàries són una peça clau en aquesta entitat. Si t'animes a fer-hi de voluntari/ària posa't en contacte amb: 93 442 65 34 o aeiraval[arrova]aeiraval.org.

Afegeix un comentari nou