'femVia, que el trastorn mental no t'aturi', inserció sociolaboral per a la malaltia mental

Autor/a: 
Femarec
 Font:
Font:

'femVia, que el trastorn mental no t'aturi', inserció sociolaboral per a la malaltia mental

Autor/a: 
Femarec

Resum: 

Femarec acaba de presentar a través de les seves xarxes socials i el seu web el seu últim vídeo 'femVia, que el trastorn mental no t'aturi', un servei sanitari d'atenció a la salut mental que ofereix solucions cap a una integració social, laboral i cultural de persones amb Trastorn Mental Sever.

Femarec ha presentat avui a través del seu canal de Youtube, web i xarxes socials el seu nou vídeo 'femVia, que el trastorn mental no t'aturi'. Es tracta d'un nou servei que van começar a oferir durant el primer trimestre d'aquest mateix any i que suposa un recurs sanitari d'assitència a la salut mental dirigit cap a la inserció social, laboral i cultural de persones amb Trastorn Mental Sever (TMS).

La campanya ‘femVia’ s’orienta en dues vessants. La primera és el Centre de Dia, un espai pensat per guanyar qualitat de vida, un recurs sanitari especialitzat en atenció i rehabilitació en salut mental i dirigit a persones diagnosticades de TMS que precisen d'una atenció rehabilitadora psicosocial i comunitària. Entre les seves activitats es troben el disseny d’un Pla Individualitzat de Rehabilitació (PIR), l’atenció i el recolzament als familiars dels usuaris i usuàries i un seguiment psicològic i psiquiàtric a càrrec d’un equip multidisciplinari de professionals.

La segona vessant del mateix servei ‘femVia’, el Prelaboral, és una porta oberta al món laboral a persones també amb TMS i orientat a adquirir, recuperar o mantenir capacitats relacionades amb la inserció laboral. Les seves activitats inclouen un programa d’inserció i seguiment, un de suport a les famílies i un de suport a la formació.

Aquesta tasca compta amb un equip multidisciplinari format per titulats i titulades en psicologia, pedagogia, treball social, educació social... a més de tècnics especialitzats i tècniques especialitzades amb una llarga trajectòria en de la discapacitat i del TMS.

Afegeix un comentari nou