From Barcelona To The World, la polsera solidària

 Font:
Font:

From Barcelona To The World, la polsera solidària

Resum: 

La FEDAIA i Barcelona uneixen forces i solidaritat en favor de la infància en situació de desemparament, amb la venda de les polseres solidàries 'From Barcelona To The World'.

Barcelona ha mostrat abastament la seva solidaritat i, un cop més, ho torna a fer a través de la polsera solidària, ja que una part important dels beneficis recaptats amb la seva venda es convertiran en un donatiu per a la FEDAIA (Federació d’Entitats d’Atenció i d’Educació a la infància i l’Adolescència) en favor dels infants en situació de desemparament.

From Barcelona To The World és una polsera que representa tot el que és aquesta ciutat; la seva arquitectura, la seva gastronomia, el seu clima, els somnis que en ella s’hi fabriquen o les oportunitats que brinda. El que aquesta polsera simbolitza, al cap i a la fi, és el caràcter de Barcelona, de la seva gent.

Barcelona és una ciutat que enamora i la polsera From Barcelona To The World vol simbolitzar aquest sentiment; és una polsera pensada per regalar-la, per lluir-la, per presumir-ne, per a qui hi ha nascut, per als que l’han visitat, per als que hi han estudiat, per als que volen visitar-la... en definitiva, per a tots aquells a qui els hi agradi el que és Barcelona en la seva més pura essència.

La FEDAIA va néixer l'any 1996 i agrupa a Catalunya el conjunt d’entitats d’infància, joves i famílies en situació de risc social o desemparament; està formada per 89 entitats que atenen a més de 100.000 infants i 35.000 famílies a través de serveis en l’àmbit de l’acció social, l’educació, la formació pre-laboral i l’atenció a les famílies, centres d’acollida residencial i familiar, adopció, pisos assistits, punts de trobada, residències maternals, centres oberts, serveis de teràpia, entre d’altres.

Comentaris

Hola! Vull fer-me amb una d'aquestes polseres tan molones... on es poden aconseguir?? Gracies!

Bon dia,

La venda és online. En aquest enllaç, hi trobaràs tota la informació

http://frombarcelonatotheworld.com/?page_id=15&lang=es

Moltes gràcies!

Equip de xarxanet.org

Afegeix un comentari nou