Juga, corre, salta i balla a la Tamborinada

Autor/a: 
Comunicació-FCVS
 Font:
Font:

Juga, corre, salta i balla a la Tamborinada

Autor/a: 
Comunicació-FCVS

Resum: 

La Fundació La Roda organitza aquest diumenge al Parc de la Ciutadella la Tamborinada 2011 dedicada a l'esport i l'educació en el lleure sense barreres. Algunes de les novetats de la festa són la Canço de la Tamborinada que es presentarà aquest diumenge i el Festival de contes EVA infantil i el Passeig del Teatre que acollirà 50 tallers i jocs i 35 espectacles teatrals.

La Fundació La Roda organitza, i ja són 34 anys, La Tamborinada, una fira en què es troben centenars d'entitats socials. Aquest any la Tamborinada està dedicada a l'esport i el lleure, i el seu lema és "Juga, corre, salta, balla!". També es farà un especial esment al voluntariat ja que, aquest 2011 se celebra l'Any Europeu del Voluntariat i, justament, moltes de les entitats que es dediquen a l'esport i el lleure estan formades per persones voluntàries.

La Federació Catalana de Voluntariat Social hi tindrà un estand dedicat al voluntariat que acollirà diferents tallers i propostes com un intercanvi de dibuixos amb els nens hospitalitzats, un gran mural sobre el voluntariat en l'esport i el lleure i també el joc de voluntariat Som-hi! Cal destacar dues novetats de l'edició d'aquest any. D'una banda el Festival de contes EVA infantil i el Passeig del Teatre que acollirà 50 tallers i jocs i 35 espectacles teatral i de l'altra la presentació de la Cançó de la Tamborinada, a càrrec dels músics Pep Callau i Los Remendaos.

També la presència del conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries que hi participarà a les 12 del migdia.

DIA: 29 de maig HORA: de 11 a 19h LLOC: Parc de la Ciutadella de Barcelona

Comentaris

Hola, M'agradira estar informada de les activitats que feu!! moltes gràcies!! Gemma Ortiz 669916127

Afegeix un comentari nou