L'Associació Rauxa i la Federació de Cors Clavé reben el reconeixement del Memorial Paco Candel

 Font:
Font:

L'Associació Rauxa i la Federació de Cors Clavé reben el reconeixement del Memorial Paco Candel

Resum: 

La Fundació Paco Candel lliurarà aquest dimecres 17 de febrer el memorial de l’escriptor Paco Candel per reconèixer la feina cultural i social de dues associacions catalanes. L'Associació Rauxa rebrà el memorial social i la Federació de Cors de Clavé, el cultural.

El Memorial 2009 de la Fundació Paco Candel s’ha dividit en dos àmbits seguint l’abast de la personalitat de l’escriptor. D’una banda, el memorial cultural serà lliurat a la Federació de Cors de Clavé i, de l’altra, el memorial social serà per l' Associació Rauxa, que des de fa 20 anys ha desenvolupat un projecte de rehabilitació, tractament i reinserció social donant suport a persones afectades per l’alcoholisme i la drogoaddicció.

L’acte de lliurament serà aquest dimecres 17 de febrer al Col·legi de Periodistes de Catalunya i serà presidit pel conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras i pel degà del Col·legi de Periodistes, Josep Carles Rius. També hi participaran el presdient de la Fundació Paco Candel, Pere Baltà, la presidenta de l’Assocaició Rauxa, Maria Lluïsa Marin i el president de la Federació de Cors de Clavé, Josep Cruells.

Dia: 17 de febrer
Hora: 19:00h
Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10, 1r 1a - Barcelona)

Afegeix un comentari nou