La Fundació Catalana Síndrome de Down, millor reportatge documental al festival FemCurt

 Font:
Font:

La Fundació Catalana Síndrome de Down, millor reportatge documental al festival FemCurt

Resum: 

El documental "Me'n vaig de casa. Històries de vida independent" parla de la possibilitat dels joves amb discapacitat intel·lectual d'emancipar-se i dur una vida independent. El DVD es pot comprar a través de la Fundació Catalana Síndrome de Down.

El documental “Me’n vaig a casa. Històries de vida independent”, difirt per la Fundació Catalana de Síndrome de Down, ha guanyat el Premi al Millor Reportatge Documental del II Festival de Cinema Social de Banyoles FemCurt.

El documental mostra la possibilitat d’algunes persones amb discapacitat intel·lectual de dur una vida independent. "Me’n vaig a casa, Històries de vida independent” recull el testimoni d’un seguit de joves amb discapacitat que s’han emanciapat o estan a punt de fer-ho i explica, a través dels seus protagonistes, però també a través de les seves famílies, amics i professionals, com s’ha fet aquest procés i què representa pel seu projecte personal i la seva qualitat de vida.

El DVD es pot comprar directament a la Fundació Catalana de Síndrome de Down o a través de la botiga de la seva web. El vídeo està en català però disposa de subtítols en català, castellà i anglès.

+ info:
http://www.fcsd.org/ca/servicios/pvi.html
http://www.fcsd.org/ca/tienda/

Afegeix un comentari nou