La Fundació Marianao, candidata a rebre la Creu de Sant Jordi

Autor/a: 
Comunicació FCVS/Fundació Marianao
 Font:
Font:

La Fundació Marianao, candidata a rebre la Creu de Sant Jordi

Autor/a: 
Comunicació FCVS/Fundació Marianao

Resum: 

Més d’un centenar d’institucions i d’entitats de Sant Boi i d’arreu de Catalunya s’han sumat a la campanya perquè la Fundació Marianao sigui candidata a rebre la Creu de Sant Jordi 2011. El Ple Municipal de Sant Boi de Llobregat també s´ha sumat aquesta passada setmana de forma unànime a aquesta proposta.

El passat 21 de febrer, el Ple Municipal de Sant Boi de Llobregat, de manera unànime, va acordar presentar la candidatura de la Fundació Marianao a la Creu de Sant Jordi. Així mateix, més d´un centenar d´entitats i d’institucions de Sant Boi i d'arreu de diferents àmbits: social, educatiu, veïnal, juvenil, sindical, empresarial, universitari, cultural, esportiu, caixes d´estalvi, així com institucions públiques com el Consell Comarcal del Baix Llobregat i àrees de la Diputació de Barcelona, avalen la proposta.

Conveni entre la Fundació Marianao i la plataforma TDAH

Per altre banda, el 25 de febrer es va celebrar l’acte de signatura del conveni entre la Fundació Marianao i la Plataforma TDAH Catalunya, entitat de Sant Boi que integra familiars amb fills que presenten trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat.
El document va ser subscrit pel director de la Fundació Marianao, Josep Torrico, i el president de la Plataforma TDAH, Mariano Merino.

La signatura del conveni va comptar amb la presència d'una vintena de familiars de nens i nenes amb trastorn per dèficit d'atenció amb/sense hiperactivitat (TDAH), que estan associades a la Plataforma TDAH a Sant Boi. El director de la Fundació Marianao, Josep Torrico, va explicar als assistents el catàleg de projectes i serveis que ofereix l'entitat. El conveni permetrà a les dues entitats santboianes optimitzar els seus recursos ja que totes dues comparteixen la dedicació a la infància i l'adolescència i desenvolupen projectes socioeducatius adreçats a aquest col·lectiu.

+info: www.marianao.net

Afegeix un comentari nou