La Plataforma del Voluntariado de España, assessora a la propera Cimera dels EEUU

Autor/a: 
Comunicació FCVS

La Plataforma del Voluntariado de España, assessora a la propera Cimera dels EEUU

Autor/a: 
Comunicació FCVS

Resum: 

La Plataforma del Voluntariado de España (PVE) participarà com a assessora a la Cimera Mundial d’Innovació en el Voluntariat, que organitza l’Ambaixada dels EEUU i se celebrarà a Madrid del 28 al 30 de març a la Fundació Rafael del Pino.

A la cimera està previst que hi assisteixin líders de l’àmbit governamental, de l’empresa i d’organitzacions socials procedents de tot el món amb l’objectiu de discutir i analitzar el paper del voluntariat com un valor dins de les societats del segle XXI.

La cimera ha estat organitzada per l’Ambaixada dels Estats Units, Meridian Internacional Center i la Fundación Rafael del Pino i ha comptat amb l’assessorament de la Plataforma del Voluntariado de España per al seu desenvolupament.

Entre els temes que es tractaran durant aquestes tres jornades destaquen: La participació ciutadana: el paper i la responsabilitat dels ciutadans en una democràcia per resoldre problemes de les seves comunitats; Compartir la responsabilitat: com les empreses, les organitzacions no governamentals i els líders de voluntariat poden treballar per promoure objectius de responsabilitat social; o Maximitzar l’impacte del voluntariat: eines i desafiaments.

www.plataformavoluntariado.org

Afegeix un comentari nou