La Revista TELVA premia el projecte social d'ajuda a dones de ADAMA

Autor/a: 
ADAMA
 Font:
Font:

La Revista TELVA premia el projecte social d'ajuda a dones de ADAMA

Autor/a: 
ADAMA

Resum: 

ADAMA, una entitat de voluntariat que ajuda a persones en exclusió social mitjançant la motivació, l'acompanyament vital i les tècniques naturals i alternatives de salut, ha estat guardonada amb el Tercer Premi en Categoria Nacional dels XVIII Premis TELVA Solidaritat 2011.

ADAMA, una ONG d'ajuda a persones en exclusió social mitjançant la motivació, l'acompanyament vital i les tècniques naturals i alternatives de salut, ha estat guardonada amb el Tercer Premi en Categoria Nacional dels XVIII Premis TELVA Solidaritat 2011. El projecte seleccionat ha estat "Alternatives per a la millora de la qualitat de vida i inclusió social de dones víctimes de violència de gènere i / o en exclusió social, sense recursos econòmics."


El dia 4 de maig tindrà lloc el lliurament de Premis a l'Hotel NH de Madrid per part del Jurat del Premi. En el cas de ADAMA el premi serà lliurat per la reconeguda model Judit Mascó, i la dotació econòmica de 9.000 € del premi ha estat donada pel GRUP CORTEFIEL.

Les tècniques naturals, l'acompanyament i la motivació personal resulten ser una gran eina d'ajuda a aquestes dones, ja que treballen sobre punts bàsics com l'autoestima i voluntat de millora, al mateix temps que construeixen sobre valors com la discreció, l'absència de prejudicis , l'empatia, la compressió i l'escolta activa dels altres. La seva 'naturalitat' fa que les dones no se sentin 'envaïdes' o 'jutjades' mantenint un alt índex de compatibilitat amb altres activitats, altres tractaments i situacions personals.


ADAMA porta a terme projectes d'ajuda a dones en exclusió social i / o víctimes de violència de gènere en col·laboració amb centres d'acollida i centres de dia d'entitats de reconegut prestigi com Càritas Diocesanes de Barcelona, el Consorci d'Acció Social de Catalunya CASC , El Safareig, Dones amb empenta i la Generalitat de Catalunya en el CIE (Centre d'intervenció Especialitzada) de la Catalunya Nord i el CIE de la Catalunya Central.

Per a més informació sobre ADAMA: www.adama.org.es, voluntarios@adama.org.es o trucant al 934 62 73 95.

Etiquetes: 

Comentaris

Ajuda a Dones en Exclusió Social

Afegeix un comentari nou