La selecció espanyola de futbol dona suport a Save the Children

Autor/a: 
Comunicació FCVS / Save the Children
 Font:
Font:

La selecció espanyola de futbol dona suport a Save the Children

Autor/a: 
Comunicació FCVS / Save the Children

Resum: 

La selecció espanyola de futbol va jugar el passat diumenge el partit amistós amb la Xina, últim abans de l’Eurocopa, i ho va fer amb un gest simbòlic: va sortir al camp sense lluir l’estrella a la samarreta que els acredita com a campions mundials.

Així la selecció mostrava la seva solidaritat amb la campanya "Ayuda Estrella" que ha endegat Save the Children.

El director de comunicació de Save the Children, Julio Alonso, va mostrar el seu agraïment a la selecció espanyola i a la Federació de Futbol per unir-se a la lluita contra la mortaldat infantil. En aquest sentit, va recordar que més de 20.000 nens moren cada dia arreu del mon, abans del cinc anys.

La campanya "Ayuda estrella" demana la col·laboració de tothom, i es pot fer enviant un missatge al 28099 amb les paraules AYUDA ESTRELLA. Cada "estrella" pot facilitar sals de rehidratació a 100 infants que pateixen diarrea, una de les principals causes de mortalitat infantil. Per cada cinc estrelles es poden fer tests preventius de malària, o tractar un nen amb desnutrició durant una setmana.

El jugador Fernando Llorente si que va lluir l’estrella de campió mundial, perquè ja havia mostrat la seva solidaritat en un partit contra Lituània al març de 2011, on va jugar sense estrella.

Més informació

Afegeix un comentari nou