Marató de donació de sang a Girona

 Font:
Font:

Marató de donació de sang a Girona

Resum: 

El proper dissabte 30 de novembre tindrà lloc la campanya de donació de sang a l'espai cívic Barri Vell-Mercadal de Girona.

El proper dissabte 30 de novembre se celebrarà a Girona la Marató de donació de sang, des de les 10:00h fins les 21:00h, a l'espai cívic Barri Vell-Mercadal (carrer Sant Cristòfol Gròber, 8).

Sota el lema Fem còrrer la sang!, durant més de 10 hores tindran lloc a la plaça de la Constitució un seguit d'activitats per animar i atraure els donants, així com jugar i entretenir la canalla que acompanyin les mares i pares donants. Ja des de primera hora un cercavila (la Fal·lera) recorrerà el barri, també a les 10 del matí sortirà una ruta amb vespes (motards); hi haurà tallers de pintura, concerts, balls i balls de saló.

Durant tot el dia un marcador electrònic anirà senyalant el número de donacions de sang. Les persones donants, que han de tenir entre 18 i 65 anys, rebran diversos obsequis, com una pizza, i una entrada pel partit del Girona FC.

Aquesta marató ha estat organitzada pel departament de Salut de la Generalitat, el Banc de sang i teixits, l'Ajuntament de Girona, l'Associació de donants de sang de Girona, i la Creu Roja Girona, sota la coordinació de Nadark esdeveniments.

Afegeix un comentari nou