Polseres solidàries amb el Banc dels Aliments

Autor/a: 
Irene Martínez
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Polseres solidàries amb el Banc dels Aliments

Autor/a: 
Irene Martínez

Resum: 

Des del 7 d’abril anar a una estació de servei de Repsol i comprar una polsera per 1 euro, pot suposar un quilo d’aliments per a persones necessitades.

Repsol i la seva Fundació col·laboren en aquesta campanya solidària. Ja es troben a la venda les polseres a euro a totes les estacions de servei adscrites a la iniciativa. Per cada unitat que es compri (el blau, el verd i el taronja són els colors a escollir), s'està donant un quilo d’aliments a la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments.

A més a més, la Fundació Repsol en resposta a la seva vocació de responsabilitat social, aportarà als Bancs d’Aliments l’equivalent a l’import total recaptat per la venda d’aquestes polseres. Entra a les estacions Repsol i anima’t a la compra de la teva polsera solidària.

La Fundació Repsol canalitza l’acció social i cultural del grup amb l’objectiu de contribuir al benestar de la societat, millorar la vida de les persones i aconseguir un desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural més sòlid. Això es porta a terme especialment a les zones on la companyia hi està present.

Afegeix un comentari nou