Què és això de "estosololoarreglamosentretodos.org"?

 Font:
Font:

Què és això de "estosololoarreglamosentretodos.org"?

Resum: 

Des d'ahir, dijous 25 de febrer, s'han començat a veure al carrer cartells amb l'adreça d'Internet estosololoarreglamosentretodos.org. Es tracta d'una plataforma web que pretén oferir un missatge positiu davant la crisi i mostrar experiències de persones que estan aconseguint fer-li front. Els impulsors de la campanya són, però, poderoses empreses multinacionals i la iniciativa ja ha començat a rebre crítiques.

Cares conegudes i persones anònimes participen en aquesta campanya i conviden a tothom a participar-hi explicant les seves experiències. Aquí podeu veure el vídeo que han realitzar per fer-ne difusió.

Darrere aquesta campanya hi ha la Fundación Confianza, creada per diverses empreses i organitzacions per portar a terme la campanya. No és, doncs, una iniciativa dels moviments socials ni de la ciutadania, sinó que té darrere a influents empreses mutinacionals. Ja ha començat a rebre algunes crítiques, cosa que es pot comprovar mirant els comentaris fets als seus vídeos publicats al Youtube.

Afegeix un comentari nou