Repte solidari: córrer per la síndrome de Down

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Repte solidari: córrer per la síndrome de Down

Resum: 

Un maratonià correrà la Zurich Marató de Barcelona amb l’objectiu de recaptar fons per Down Catalunya.

És necessari molt d’esforç i entrenament per córrer una marató. L’Alexis Pérez té, a més, un al·licient afegit: la solidaritat. Així, aquest jove de 27 anys correrà la Zurich Marató de Barcelona el proper diumenge 15 de març amb l’objectiu de recaptar fons per als programes que porta a terme Down Catalunya.

L’Alexis Pérez té una tieta amb síndrome de Down. Per això vol fer d’aquesta marató un repte solidari i dedicar-la a ella i a totes les persones que tenen síndrome de Down. En aquest sentit, s’ha obert una campanya de crowdfunding. A més, el maratonià comptarà amb l’acompanyament d’algun noi o noia amb síndrome de Down a partir del km 30, on li espera el tram més dur de la cursa.

La Coordinadora Down Catalunya pretén potenciar, promoure, coordinar i atendre a les diferents associacions i entitats d’iniciativa social que tinguin per objecte vetllar i defensar els drets i la inclusió de les persones amb Síndrome de Down de Catalunya i de les seves famílies. Tanmateix, la Coordinadora mitjançant la realització d’actuacions i activitats vol oferir un servei de suport a les persones amb discapacitat intel·lectual, llurs famílies i els professionals.

Afegeix un comentari nou