S’ofereixen nous cursos per a la recerca de feina per a ciutadanes extracomunitàries a Salt

Autor/a: 
FCVS- Comunicació

S’ofereixen nous cursos per a la recerca de feina per a ciutadanes extracomunitàries a Salt

Autor/a: 
FCVS- Comunicació

Resum: 

L’associació GRAMC (Grups de Recerca i Actuació amb Minories Culturals i Treballadors estrangers) torna a organitzar cursos per a la recerca activa de feina per a ciutadanes extracomunitàries a Salt a partir del pròxim setembre de 2012.

El pròxim setembre l’associació gironina GRAMC, que es dedica al foment i defensa dels drets humans, cívics i culturals dels immigrants, ha organitzat nous cursos per a totes aquelles dones que busquen feina i que necessiten suport per la recerca de feina. Entre els objectius del curs es troben facilitar l’accés al mercat laboral de les dones extracomunitàries i oferir les estratègies necessàries per aconseguir feina. El curs començarà el pròxim setembre a l’Hotel d’Entitats de Salt (Carrer Sant Dionís, 42).

En el curs s’ofereixen classes grupals tres dies a la setmana durant el matí, acompanyament individual i suport per a les recerca d’ofertes d’ocupació. Les interessades haurien de trucar per demanar cita al 972 21 96 00/608 233 830 i el correu de contacte és sociolaboral@gramc.org.

El programa complet es pot descarregar de la pàgina web de la GRAMC: http://www.gramc.org/docs/programa2012.pdf

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou