Series capaç d'aprovar l'ESO? Accepta el repte de la Fundació Adsis!

 Font:
Font:

Series capaç d'aprovar l'ESO? Accepta el repte de la Fundació Adsis!

Resum: 

La taxa d'abandonament escolar a l'educació secundària obligatòria (ESO) és del 28,6% i la pobresa n'és la causa principal. La Fundació Adsis, amb l'objectiu de conscienciar sobre la necessitat de donar suport a infants i joves per tal que no abandonin els estudis, et proposa un repte: Realitzar un petit examen per veure si ets capaç d'aprovar l'ESO.

Hauràs de respondre quatre preguntes, una per cada curs de l'ESO, de les següents assignatures: Matemàtiques, llengua, història i tecnologia. Si no te'n surts, tens l'opció de demanar ajuda i obtenir així una petita explicació sobre la pregunta. Acceptes el repte?

Si per respondre alguna pregunta has hagut de recórrer a l'ajuda, pensa que molts nens, nenes, adolescents i joves es troben en algun moment en la mateixa situació. Allò que fa la diferència entre deixar els estudis o continuar endavant pot ser el suport que rebin en aquell punt. La Fundació Adsis treballa acompanyant infants i joves amb risc d'exclusió social per tal de facilitar la seva formació académica i la inserció laboral.

La Fundació Adsis ha posat en marxa aquesta campanya per sensibilitzar sobre la incidència de la pobresa en el fracàs escolar i per implicar més persones en aquest objectiu. Per col·laborar-hi pots fer-ne difusió a través de les xarxes socials o fer una aportació econòmica perquè Adisis pugui donar continuïtat a la seva tasca de prevenció, suport educatiu i inserció laboral.

Afegeix un comentari nou