Teatre i tallers a la UAB pel dia internacional contra la violència de gènere

 Font:
Font:

Teatre i tallers a la UAB pel dia internacional contra la violència de gènere

Resum: 

La Unitat d’Assessorament Psicopedagògic (UAP) de la Universitat Autònoma de Barcelona prepara vàries activitats per la celebració del dia internacional contra la violència de gènere el pròxim dijous dia 25 de novembre. El dia 23 es presentarà l’obra de teatre "Lara al Cercle" i el dia 25 s’oferiran tallers de prevenció de violència de gènere.

La Unitat d’Assessorament Psicopedagògic de la UAB és un servei que s’ofereix a tots els estudiants de la universitat per atendre les seves necessitats d’aprenentatge i d’orientació en els àmbits educatius, socials, professionals i vocacionals. També permet la formació en tècniques d’estudi i aprenentatge o cursos pràctics per l’afrontament de l’estrès.

Un altre dels seus àmbits d’actuació rau en la promoció de la igualtat de gènere i la criminalització de les discriminacions i desigualtats en aquest terreny. Des de la UAP s’està treballant per tal de prevenir i evitar les situacions de desigualtat, discriminació i violència de gènere entre la comunitat estudiantil, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones.

Per això, pel proper 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere, la UAP ha preparat vàries activitats per commemorar la data. D’una banda, la companyia Teatreviesas GTO presentarà l’obra de teatre "Lara al Cercle" el dimarts 23 de novembre, a les 16 hores, al Teatre de la UAB (Edifici d’Estudiants). D'altra banda, el mateix dia 25 s’oferiran tallers de prevenció de violència de gènere, de les 12.30 a les 14.30 h, a la Facultat de Psicologia de la universitat.

A més a més, al llarg de l’any la UAP també ofereix un servei d’atenció virtual a través del xat i l’edició de publicacions periòdiques.

Per a més informació sobre els actes o d’altres activitats de la UAP, podeu consultar la seva pàgina web o posar-vos-hi en contacte mitjançant el següent correu electrònic.

Afegeix un comentari nou