Tret de sortida a la Taula social

 Font:
Font:

Tret de sortida a la Taula social

Resum: 

Les entitats socials de Sants, Hostafrancs i la Bordeta han creat un nou espai de coordinació per treballar plegades en l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat.

Sumar esforços i treballar en xarxa esdevenen dos elements claus per treballar amb eficàcia. Per això, les entitats socials de Sants, Hostafrancs i la Bordeta han posat en marxa la Taula social que, a més, permetrà la compartició de projectes i l’intercanvi de recursos. Tot plegat, per generar un espai de coordinació on es pugui arribar a més població en situació de fragilitat. A més, la Taula social pretén promoure la sensibilització envers la tasca que les entitats realitzen, així com esdevenir un espai de captació de voluntariat i de denúncia de les carències i situacions de precarietat.

La Taula social engega amb una desena d’entitats socials del territori: l’Associació Acció Hospitalitària. Centre de serveis Canpedró; l’Associació Cívica La Nau; el Centre Social de Sants; el Gra de Blat; El barri pel barri; la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH); la Fundació Privada Avismón Catalunya; el Grup d’Opinió Àmfora; el Grup Solidaritat Sant Medir; Sant Joan Maria Vianney-Club Parroquial; i el Servei de suport CECMAVI.

La presentació pública de la Taula social tindrà lloc el 18 de març a les 19:00 h a la Sala d’Actes de les Cotxeres de Sants. Serà un moment per donar a conèixer les tasques que es portaran a terme i per animar a més entitats a formar-ne'n part. A l’acte, hi participaran la presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, Lluïsa Erill; la presidenta de la FVCS, Francina Alsina; el director del Instituto de Comunicación 5 Fars, Ferran Ramon-Cortés; i la presidenta de Barcelona Actua, Laia Serrano.

Comentaris

Bon dia,

Somos entidad perteneciente al Secretariat d'entitats, ayer nos hubiera gustado acudir a la presentación de la Taula social pero nos fue imposible, queriamos solicitaros si podriais enviarnos información al respecto y sobre nuevas convocaciones.

Gracias por todo.

Afegeix un comentari nou