Turisme per a persones amb diversitat funcional

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Turisme per a persones amb diversitat funcional

Resum: 

L’Associació Opció Lleure, que té per objectiu dinamitzar el territori a través del turisme i de les activitats en el lleure inicia la campanya Turisme per a tothom, per oferir la possibilitat de fer excursions a persones amb diversitat funcional o malalties mentals.

Sabeu què és la diversitat funcional? És el terme alternatiu al de discapacitat, que ha començat a utilitzar-se per iniciativa de les pròpies persones afectades.

Amb aquest nou terme es pretén eliminar les connotacions negatives de paraules com minusvàlid (menys vàlid), discapacitat (no capacitat), invàlid (no vàlid) o dependent.

Per aconseguir que persones amb diversitat funcional experimentin les mateixes sensacions que una persona amb autonomia, neix la campanya Turisme per a tothom, que vol apropar el turisme i el lleure als sectors més desafavorits de la societat.

Així, aquesta iniciativa funciona com a pont entre les entitats que necessiten opcions de lleure en forma d’excursions per als seus usuaris amb diversitat funcional i les empreses, entitats o particulars que vulguin patrocinar aquestes excursions.

Aquesta campanya necessita de la recaptació de fons en forma de mecenatge. Qui dona és com un patrocinador a qui se li ofereix l’opció de compartir l’experiència per prendre consciència d’altres realitats i per comprovar la finalitat humana de la seva donació. ç

Alhora, el grup de persones que viatgen fan difusió de l’activitat del patrocinador. Aquesta via de recaptació de fons és una alternativa a les subvencions que tant han baixat enguany.

Conegueu millor la campanya a través del web de l’entitat i animeu-vos a donar!

Afegeix un comentari nou