Un any més s’aixeca el teló del Teatre Social per a joves

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Un any més s’aixeca el teló del Teatre Social per a joves

Resum: 

Un any més, la Fundació la Roda i l’Associació ImpactaT organitzen per al proper dissabte 26 d’abril la trobada teatral “Deslimita’m”.

Deslimita’m aglutinarà prop de 120 joves entre 12 i 20 anys, d’arreu de Catalunya, que durant el curs han treballat amb el poder transformador del teatre. Així, fan servir el teatre com a mirall de la realitat i, alhora, com a mitjà per a reflexionar i oferir transformacions socials.

La trobada serà presentada per l’actriu Montse Guallar i se celebrarà al teatre Barts des de les 10:00h fins a les 14:30h. L’espectacle va adreçat al públic en general, a persones interessades en el teatre social i a la resta de grups que en algun moment han participat en el projecte però que, per les circumstàncies que siguin, no han pogut acabar-lo. A més, també hi assistiran participants d’edicions anteriors.

Deslimita’m és la culminació d’un any de feina feta amb joves, majoritàriament en situació de risc d’exclusió social, mitjançant el teatre social. La Fundació La Roda és qui impulsa la programació dels tallers de teatre social per a joves. L’objectiu és posar a la seva disposició eines per resoldre conflictes i prevenir i reconduir situacions de vulnerabilitat social.

Cada grup de teatre representa la peça que ha creat durant el curs. Els joves mostren quines són les seves preocupacions, les seves pors o els seus dubtes utilitzant els recursos i les eines que els dóna el llenguatge teatral. Les peces tenen una durada d’entre 10 i 20 minuts i, un cop acabada la representació, el públic assistent pot dialogar amb els nois i noies que acaben d’actuar. D’aquesta manera, poden compartir les seves inquietuds o dubtes respecte a la peça que acaben de veure.

Deslimita’m i el teatre social són projectes impulsats per la Fundació la Roda i l'Associació ImpactaT amb el suport de diverses administracions públiques i entitats.

Afegeix un comentari nou