Una vintena d'associacions i entitats socials manifesten el seu rebuig a la reforma de la Constitució

Autor/a: 
Comunicació-FCVS
 Font:
Font:

Una vintena d'associacions i entitats socials manifesten el seu rebuig a la reforma de la Constitució

Autor/a: 
Comunicació-FCVS

Resum: 

Milers de persones es van manifestar ahir arreu de l’Estat espanyol per protestar per la reforma de la constitució que estableix una limitació del dèficit públic. Entre elles, moltes associacions i entitats catalanes van participar a la manifestació de Barcelona i s'han adherit al manifest Jo Vull Votar.

Diverses associacions han manifestat públicament el seu rebuig a la reforma de la Constitució Espanyola proposada pel PSOE i el PP en la manifestació d’aquest dimarts a Barcelona. Un rebuig originat tant pel contingut de la reforma com pel procediment que s’ha seguit en la seva aprovació.

Segons el manifest que s’ha elaborat sota el nom de Jo vull votar i que demana que una possible reforma constitucional sigui votada en referèndum per tota la ciutadania, la reforma no ajudarà a la reducció dels actuals nivells de dèficit públic i provocarà un deteriorament encara més greu de la situació del teixit econòmic i social del nostre país.

La reducció del dèficit només es pot aconseguir mitjançant la promoció del creixement econòmic i l'ocupació, una reforma fiscal equitativa i progressiva i un rigor permanent en l'ús de la despesa pública.

Algunes de les entitats de segon nivell que s'han adherit al manifest són:

Consell d'Associacions de Barcelona (CAB), Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), Col·lectiu Gai de Barcelona, CONFAVC - Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya, Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Catalunya, FAPAES - Federació d'Associacions de MAres i Pares d'Alumnes d'Ensenyament SEcudari, Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB), entre d'altres.

Afegeix un comentari nou