ZerosetBCN convoca un concurs per escollir dos projectes per destinar el 0'7% del sou

 Font:
Font:

ZerosetBCN convoca un concurs per escollir dos projectes per destinar el 0'7% del sou

Resum: 

Alguns treballadors de l’Ajuntament de Barcelona, integrats en el col·lectiu ZerosetBCN, donaran el 0’7% del seu sou a dos projectes socials. Qualsevol entitat hi pot optar, però per fer-ho cal presentar la sol·licitud abans del 31 de desembre

El 2002 un grup de treballadors municipals van posar en marxa una associació que té per objectiu promocionar la donació del 0’7% del sou per a fins solidaris. Des de llavors, la junta de l’associació ZerosetBCN obra cada any una convocatòria de finançament per a entitats i ONG.

La junta dóna preferència sempre a noves iniciatives per davant de projectes que ja estan en marxa, tot i que aquests també són valorats, especialment si hi ha nous objectius a assolir que cal explicitar en la documentació que es presenta.

Per participar en la convocatòria, les entitats han de lliurar una breu presentació de l’organització i una presentació del porjecte a partir d’un formulari (el trobareu clicant a la icona de PDF) determinat que inclou aspectes com les característiques dels projecte o l’import que se solicita. El termini per presentar els projectes és el 31 de desembre i es pot fer mitjançant el correu electrònic a zerosetBCN@aspb.es o per correu postal a l’adreça ZerosetBCN Plaça Lesseps, 1, 08023 Barcelona.

Entre totes les candidatures, l’assamblea de ZerosetBCN escollirà dos projectes.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou