Saps què fan els bancs amb els teus diners?

  • Invitació a la projecció i col·loqui del documental "Amb els teus diners"

    Invitació a la projecció i col·loqui del documental "Amb els teus diners"

Aquesta és la pregunta que planteja el documental "Con tu dinero" ("Amb els teus diners") que es projectarà dimecres 24 d'abril al Casal de Barri Folch i Torres de Barcelona. Representants de diferents entitats participaran al col·loqui que es realitzarà després de la projecció.

Setem Euskadi ha realitzat el documental "Amb els teus diners" amb l'objectiu de fer veure algunes de les males pràctiques de les entitats bancàries, des d'inversions en armes fins a desnonaments de famílies desfavorides. No es limita a assenyalar les males pràctiques, sinó que també presenta alternatives a la banca tradicional, com ara, la banca ètica o les xarxes d'economia alternativa.

 

 

 

Des del mes de febrer, el documental s'ha emès a diferents centres culturals del País Basc i ara arriba a Catalunya. Es podrà veure al Casal Folch i Torres del barri del Raval de Barcelona, el dimecres 24 d'abril, a les 19.00 hores. L'entrada és lliure.

Després de la projecció, hi haurà un col·loqui en el qual participaran Rosa Miró, de COOP57, Jordi Calvo, de Justícia i Pau, i Anna Fernández, de Setem Catalunya.

Afegeix un comentari nou