Avui actius...o demà radioactius!

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:

Avui actius...o demà radioactius!

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

Sota aquest títol, Pol·len edicions promou una publicació sobre com protegir-nos de les radiacions. I ho fa a través d'una via de finançament innovadora: la compra anticipada a través de www.verkami.com.

Es tracta d'un llibre escrit i coordinat per Jordi Bigues, dins la col·lecció "Producció neta" de Pol·len edicions, dissenyat per Manuel Reyes, amb articles i el suport d'Ulrich Beck, Jaume Morron, Eduard Rodríguez Farré, entre altres.

El defineixen com un manual de protecció de les radiacions, tant per als professionals exposats com per tot tipus de públic i amb vocació de ser un llibre de divulgació científica que reuneixi els temes clau del debat nuclear. També inclou un carnet personal d'exposició a les radiacions mèdiques.

A més, serà un llibre ecodissenyat i ecoeditat.

Finançament en 40 dies?

Han fet una aposta pel micromecenatge o el crowdfunding a través de www.verkami.com, una web que promou el finançament col·lectiu de projectes creatius, socials, culturals i artístics, a través de petites aportacions individuals a canvi d'alguna recompensa exclusiva (en aquest cas exemplars del llibre). Això sí, cal acomplir-ho en un termini de 40 dies (si no s'hi arriba no hi ha cap moviment de diners i en el cas que s'aconsegueixi, el cost és del 5% del recaptat). Des de la seva presentació el mes de gener del 2011, ja compten amb 76 projectes acabats amb èxit.

Pel què fa a l'edició del llibre "Avui actius...o demà reactius!" a data de 14 de setembre, han aconseguit reunir 2.535 euros dels 7.500 pressupostats. I queden 10 dies per reunir els diners restants per tal que es facin efectives les aportacions.

Com participar-hi?

Hi ha diverses maneres de fer-ho i totes amb "recompensa". Es poden fer aportacions des de 15 euros (un exemplar del llibre en paper i accés al llibre en format digital) fins a 500 euros (especial entitats i col·lectius: 50 exemplars del llibre en paper i accés al llibre en format digital).

Per a més informació sobre la publicació, per compartir la iniciativa o per comprar de forma anticipada, consulteu la pàgina de la publicació.

Per saber més com funciona verkami i qui són els seus creadors, consulteu www.verkami.com.

Afegeix un comentari nou