Recursos per treballar el malbaratament alimentari a l'escola

 Font:
Font:

Recursos per treballar el malbaratament alimentari a l'escola

Resum: 

En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, el 21 de novembre tindrà lloc la xerrada "El rol de l'escola en la lluita contra el malbaratament alimentari".

L'objectiu de la conferència és animar els centres educatius a conscienciar els més petits sobre la necessitat de no malbaratar els aliments. Així, s'hi oferiran recursos educatius adreçats a escoles de cicle infantil, primària i secundària, així com materials que poden fer servir les famílies per treballar aquest tema també a casa.

L'Agència Catalana de Seguretat Alimentaria, l'Agència de Salut Pública, l'Agència de Residus de Catalunya i el Departament d'Ensenyament organitzen aquesta jornada. Ho fan en el marc de la Setmana Europa de la Prevenció de Residus, que se celebra del 16 al 24 de novembre. Durant aquests dies es realitzaran infinitat d'accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

La jornada "El rol de l'escola en la lluita contra el malbaratament alimentari" és una d'aquestes activitats. Tindrà lloc el dijous 21 de novembre, a Mercabarna (Carrer Major de Mercabarna 76. Barcelona) de 9.00 a 13.00 hores. La inscripció es por fer emplenant aquest formulari.

Per a més informació pots consultar el programa de l'acte.

Afegeix un comentari nou