Icona d'una fletxa apuntant cap avall 
Icona d'una fletxa apuntant cap avall 
CERCA AVANÇADA
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

biblioteca

Documents d’interès per a les entitats de descàrrega gratuïta.

 Font:
Alcalde Campos, Rosalina (Dir.)

La crisi econòmica i social arran del Covid-19 està ampliant el perfil de família que sol·licita les beques per a les activitats d’estiu de la Fundació Pere Tarrés. el 30% de les famílies que han estat becades no havia demanat ajuda abans.

 Font:
Human Rights Watch

Mitjançant investigacions, casos d'estudi, documents del govern israelià i declaracios del personal funcionari, l'informe denuncia la discriminació sistèmica i reclama al Tribunal de la Haia que ho investigui.

 Font:
Càritas Diocesana de Barcelona
Caritas - 2021

L'informe vol conèixer, mitjançant enquestes telefòniques a les llars de la demarcació de Barcelona que estan acompanyades per Càritas Diocesana de Barcelona, l’impacte i evolució que la crisi de la COVID ha tingut en elles.

 Font:
Esteban Legarreta, Ricardo; Gala Durán, Carolina
Dincat - 2021

Incrementar els recursos, els suports i el finançament per a la contractació de les persones amb discapacitat intel·lectual és un dels principals reptes que planteja l’informe.

 Font:
Espinosa, Adriana; García, Ferrán

Segons l’informe, la contaminació produïda pels microplàstics i la seva durabilitat i alta toxicitat és completament alarmant, i comporta greus impactes en la nostra alimentació, salut i ecosistemes.

 Font:
Generalitat de Catalunya. Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública

El document presenta una anàlisi de les funcionalitats i dels aspectes de seguretat d’algunes de les aplicacions més utilitzades per fer videoconferències.

 Font:
Lucha Marimón, Quin; Gómez Camprubí, Núria; Carrera Redondo, Begoña [et al.]

Primera guia pedagògica del projecte 'Fem Eco: connectem el gènere i el medi ambient a l'escola i al món' per promoure la justícia ambiental amb visió de gènere amb infants i joves. 'Fem Eco' és una campanya d’educació per a la justícia global impulsada per la Fundació Akwaba adreçada principalment a l’alumnat, professorat i famílies de centres educatius catalans.

 Font:
Applying Mentoring

En general, els programes analitzats en aquesta recerca (Rossinyol, enTàndem, Referents i Programa Català de Refugi) afavoreixen la inclusió social de les persones immigrants i refugiades.

 Font:
Ajuntament de Barcelona

L'informe, elaborat per 26 persones expertes ,remarca la importància d’establir uns màxims per garantir un habitatge digne a tota la ciutadania.