8 recursos per treballar la banca ètica al cau i a l’esplai

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
 Font:
Font:

8 recursos per treballar la banca ètica al cau i a l’esplai

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

Parlar de banca ètica al cau o a l’esplai pot semblar avorrit o complicat, però amb els recursos que us oferim podreu acostar aquest tema als nois i noies, passar una bona estona i aprendre com implicar-vos-hi.

Per informar-se prèviament:

Per jugar i aprendre amb els nois i noies:

  • Ethica: joc de taula per a descobrir, conèixer i aprendre l'impacte social i ambiental de les activitats bancàries, les inversions i els negocis.
  • El preu dels diners: jocs i recursos (memory, test ètic, tires còmiques...) sobre finances i banca ètica, consultables en línia i elaborats per FIARE.
  • Que els teus diners pensin com tu: Guia didàctica amb activitats, on s’analitzen conceptes com el diner, l’estalvi i les entitats bancàries, partint d’elements rellevants relacionats amb el dia a dia dels nois i noies.
  • De consumus a responsabilus: guia didàctica de SETEM sobre el consum actual i les seves alternatives per preparar activitats amb nois i noies de 12 a 18 anys aproximadament.

Per passar a l’acció:

Comentaris

sóc ex-escolta i no m'agradaria que cap cau o esplai obris res a TRIODOSBANK! Primer de tot banca i ètica mai poden anar juntes igual que no potanar junt la llibertat i la dictadura. Primer de tot cal mirar que la banca sigui 100% ètica segons investigacións TRODOSBANK donen diners a la FUNDACIÓ O'BELÉN (acullen infants) que ha estat acusada de maltrataments a menors. http://www.centrosdemenores.com/?+-Fundacion-O-Belen-+

Afegeix un comentari nou