Arrels busca voluntaris per una nit

 Font:
Font:

Arrels busca voluntaris per una nit

Resum: 

Quantes persones dormen al ras a Barcelona? Com evoluciona aquesta realitat? Arrels Fundació buscarà respostes a aquestes preguntes la nit del 26 al 27 de maig. Necessitarà comptar amb un gran grup de persones voluntàries. T'hi apuntes?

Des de fa 26 anys l'equip de carrer d'Arrels Fundació surt al carrer de forma continuada per relacionar-se amb les persones sense sostre i oferir-los la possibilitat de millorar la seva situació. Darrerament ha realitzat recomptes parcials de persones que dormen al ras a tres barris de Barcelona i ara es planteja un repte més ampli: realitzar el recompte a tota la ciutat. Ja té data per fer-ho, la nit del 26 al 27 de maig. Ara queda trobar persones que vulguin ser voluntàries durant una nit.

El recompte nocturn es farà entre les 23.00 i les 2.00 hores. Els voluntaris i voluntàries s'organitzaran en petits grups o en parelles i recorreran diferents itineraris per poder abastar tota la ciutat. Les persones que hi vulguin participar es poden inscriure emplenant aquest formulari. Un cop inscrites, rebran més informació.

Des d'Arrels expliquen que organitzar recomptes de manera periòdica vol ser una eina més per arribar més enllà en la seva tasca. De fet, assenyalen que a diverses ciutats europees la informació que s'obté d'aquest tipus de recomptes serveix per veure si l'acció i les polítiques socials van pel bon camí.

Per a més informació, et pots adreça a recompte@arrelsfundacio.org.

Comentaris

bones, estic interesat en ajudar el que fagi falta, en cualsevol projecte soc de barcelona pero em dona igual desplasarme el meu numero de telefon es 670656882, moltes gracies y felicitats pel treball.

Bona tarda Marc,

Ppts posar-te en contacte directament amb Arrels Fundació mitjançant el seu correu electrònic recompte@arrelsfundacio.org

Moltes gràcies

Equip de xarxanet.org

Afegeix un comentari nou