Apunta’t a les borses de treball d’emergència per fer front al Covid-19

F Pere Tarrés
 Font: Caly Banks
La situació actual està portant a milers de persones a treballar incansablement. Font: Clay Banks
 Font: Generalitat de Catalunya
Es fa una crida a tothom que estigui disponible per cobrir les vacants dels centres assistencials públics o privats. Font: Generalitat de Catalunya

Apunta’t a les borses de treball d’emergència per fer front al Covid-19

F Pere Tarrés

Resum: 

Se cerquen persones amb formació per cobrir tasques de l’àmbit sanitari, de l’educació social, d’animació i de la cura de persones.

La Generalitat de Catalunya posa en marxa una borsa de treball per cercar persones amb formació per cobrir tasques de l’àmbit sanitari, de l’educació social, d’animació o de qualsevol especialitat relacionada amb la salut i la cura de persones per fer front a l’emergència sanitària del Coronavirus. La duresa d’aquests dies, especialment per al personal sanitari, de neteja, protecció civil, transportistes, administratius i moltes altres feines que segueixen amb la seva tasca habitual, porta a la necessitat de reforçar aquests serveis.

La situació actual està portant a milers de persones a treballar incansablement per combatre la pandèmia, la qual cosa fa que totes elles necessitin descansar o algunes, potser guardar quarantena o repòs a l’haver emmalaltit. Per aquesta raó, es fa una crida a tothom que estigui disponible per cobrir les vacants dels centres assistencials públics o privats de Catalunya. Atesa la situació d’emergència pel Covid-19, les persones que s’inscriguin en aquestes ofertes passaran a formar part de les següents borses de treball del SOC:

Comentaris

Soy médico cardiologo argentino con NIE español. Estoy viviendo actualmente en Barcelona

Afegeix un comentari nou