A l'Agost fes voluntariat al Casal-Menjador de la Fundació Escó

A l'Agost fes voluntariat al Casal-Menjador de la Fundació Escó

Resum: 

Busquen col·laboració per fer possible que infants amb mancances econòmiques puguin accedir a aquesta opció de lleure educatiu durant l’estiu.

La Fundació Escó treballa des de fa més de 30 anys al barri del Raval de Barcelona per a la igualtat d’oportunitats. El Casal-Menjador d’Estiu ofereix una opció de lleure educatiu a aquells infants que no tenen la possibilitat d’accedir a altres recursos d’oci durant l’estiu, i que viuen en un entorn amb mancances socials, educatives, familiars i econòmiques.

Els objectius del Casal-Menjador són educar en el lleure amb una actitud respectuosa, d’escolta i de treball, tenir cura de l’alimentació, vetllar per la sanitat i la higiene i potenciar la xarxa de relacions dels infants del barri.

Per fer-lo possible necessiten la col·laboració de moltes persones. Hi pots col·laborar de 3 maneres diferents:

Suma’t a l’equip de monitors!

Si tens molta energia per compartir, pots anar-hi a fer de monitor voluntari. Pots participar com a monitor de dia (a partir de 18 anys), acompanyant els infants durant les activitats, o com a monitor de migdia (a partir de 16 anys), reforçant els hàbits d’alimentació i el comportament a taula durant els àpats. A canvi, s’ofereix certificat de participació en el projecte, jornada de formació i apropament a la realitat social del Raval.

Dates del voluntariat:

Del 3 al 14 d’agost (més un dia de preparació per determinar)

Del 17 al 28 d’agost (més un dia de preparació per determinar)

Pots informar-te’n escrivint a Marta Iglesias a: casal.fnesco@gmail.com o als telèfons 661300216 / 934430635

Participa a la recollida d’aliments!

Aquest any, inicien una campanya de recollida d’aliments per construir entre tots els esmorzars i berenars d’aquest estiu. La recollida es farà als locals de la Fundació (C. Sant Ramon 2), dilluns, dimarts i divendres en horari de matí, fins al 3 de juliol. Pots col·laborar aportant qualsevol dels següents productes:

· 1 litre de llet

· 1 litre de suc

· Galetes tipus Maria

· Cacao en pols

· Cereals

· Crema de cacao

Ajuda amb la difusió!

Parla del projecte al teu entorn, anima amics i coneguts a sumar-se al Casal! Comparteix el cartell informatiu, penja’l a la teva feina, al teu barri, a la teva universitat!

Si vols saber més sobre la Fundació Escó, no et perdis l'entrevista a la seva directora, la Beatriz Fernández.

Afegeix un comentari nou