Oberta la convocatòria del Premi Voluntariat 2023

Fundació Pere Tarrés - Transversal
Premi Voluntariat Font: Xarxanet.org
Uns premis destinats a reconèixer la tasca d'entitats de voluntariat. Font: Premi Voluntariat

Oberta la convocatòria del Premi Voluntariat 2023

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

La 30a edició premia projectes que mobilitzen voluntariat per a la intervenció comunitària en el territori.

El Premi Voluntariat arriba a la seva 30a edició, i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Drets Socials ja ha obert la convocatòria, com sempre amb l’objectiu de a reconèixer la feina que fan les entitats sense ànim de lucre catalanes en l’àmbit del voluntariat.

Concretament, l’edició del 2023 està destinada a premiar els projectes que han potenciat i mobilitzat el voluntariat per a la implementació de projectes d’intervenció comunitària en el territori.

El termini de presentació de projectes arrenca el 7 de juliol i finalitza el divendres 4 d’agost, ambdós inclosos. Per poder participar en aquesta convocatòria, les entitats han d’estar censades en el Cens d’Entitats del Voluntariat de Catalunya.

El premi compta amb una dotació econòmica total de 20.000 euros que es distribueixen entre els tres projectes guardonats: 10.000 euros per al projecte guanyador, 6.000 per al segon lloc i 4.000 per a la iniciativa que quedi en tercera posició. Aquests, al seu torn, es donaran a conèixer en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat, que té lloc a finals d’any.

El Premi Voluntariat neix l’any 1993 amb l’esperit de valorar i reconèixer la tasca que desenvolupen les entitats de voluntariat a Catalunya i premiar iniciatives i projectes concrets amb l'objectiu que puguin esdevenir un referent per a la resta d'entitats i impulsar o inspirar futures iniciatives, projectes o accions.

Podeu trobar més informació de la convocatòria o a la guia que ofereix el Departament Drets Socials de la Generalitat de Catalunya. També podeu transmetre les vostres consultes al correu electrònic spav.dretssocials@gencat.cat.

Afegeix un comentari nou