Corre-botigues de consum responsable per Ciutat Vella

 Font:
Font:

Corre-botigues de consum responsable per Ciutat Vella

Resum: 

Una trentena de persones han participat a una ruta de consum responsable per Ciutat Vella. L'objectiu era "conèixer alternatives al consumisme actual i reivindicar que a través del propi consum es pot canviar el món".

Cada cop més persones prenen consciència de la necessitat de fer un consum responsable, però de vegades, costa trobar botigues, establiments o serveis on comprar menjar ecològic, productes de comerç just, roba produïda sense explotació laboral o bancs que no inverteixin en armament. Amb l'objectiu d'ajudar a trobar els punts de consum responsable i economia solidària de la ciutat de Barcelona, SETEM ha posat en marxa Pam a Pam. Es tracta d'un mapa col·laboratiu, que pretén visualitzar tots aquests espais.

En el marc d'aquesta iniciativa, el dissabte 21 de desembre, es va organitzar una ruta per Ciutat Vella, amb un clar objectiu: Conèixer de primera mà els punts de consum responsables d'aquest districte.

Entre voluntàries, ciutadanes, activistes i mitjans de comunicació, hi van participar més de 30 persones, que van visitar els següents espais: La botiga d’alimentació ecològica, comerç just i teràpies naturals, Ceres Natural; el punt de venta de roba de segona mà Roba Amiga; la botiga de d’artesania i roba ecològica i de comerç just Homeonearth; la botiga-taller de roba i decoració Novedades; i la cooperativa de crèdit Oikocredit.

Aquí tens la notícia sobre aquest corre-botigues realitzada per BTV:

Afegeix un comentari nou