El CAB dóna suport al dret a decidir

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

El CAB dóna suport al dret a decidir

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

El Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) va aprovar en Assemblea General donar suport al dret a decidir. La Junta Directiva engega una nova etapa i passa de 5 a 8 entitats representades.

El passat 11 d’abril l’Assemblea General del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) va reunir-se a Torre Jussana on va celebrar la seva reunió ordinària anual. De la proposta del Secretariat de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, es va presentar una resolució per tal de posicionar-se de forma unitària com a entitat a favor del dret a decidir. Aquesta resolució parla també del compromís del CAB amb els valors cívics i democràtics i recorda que són necessàris “gestos ferms, com aquest, en defensa de la llibertat, la igualtat, la cohesió social i la democràcia”.

Durant l’Assemblea també es va renovar la Junta Directiva de l’entitat amb la incorporació de quatre noves entitats que substitueixen les dues entitats sortint: la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC) i la Coordinadora d’Entitats de la Verneda – Sant Martí. L’actual composició de la Junta està composta per: la Federació d’Ateneus de Catalunya, les Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS), la Federació Catalana de Voluntariat Social, el Secretariat de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, la Taula d’Entitats de Sarrià, el Moviment Laic i Progressista i Xarxantoni.

El representant de la Federació d’Ateneus de Catalunya, que actualment ocupa la presidència de l’entitat, Alfons Tiñena, ha explicat que els reptes de la nova junta són “defensar i enfortir l’associacionisme a la ciutat, impulsar el Congrés Permanent com a eina de seguiment de les polítiques associatives, consolidar el Codi Ètic de les Associacions de Barcelona i continuar innovant en els serveis oferts des de Torre Jussana”. L’objectiu és fer que el CAB sigui un espai de referència associativa de la ciutat.

Podeu trobar més informació sobre l’assemblea al web del CAB.

Afegeix un comentari nou