Les bones pràctiques de suport a la immigració tenen premi

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Les bones pràctiques de suport a la immigració tenen premi

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

La Fundació Lluís Carulla ha lliurat els IX Premis Francesc Candel a projectes i experiències que han promogut i estimulat la integració social de persones immigrades a Catalunya. Els premis, dotats amb 3.000€, volen reconèixer la feina que des de les entitats es fa en pro de la convivència, el civisme, la sensibilització i el foment de la visió positiva de la immigració.

Els guardonats dels Premis Francesc Candel 2012, atorgats per la Fundació Lluís Carulla, han estat: Projecte Mujeres Pa'lante, Col·lectiu Maloka de L'Hospitalet de Llobregat; Pràctiques d'intervenció integral, ARED de la Fundació per a la Reinserció de Dones de Barcelona; Programa socioeducatiu CROMA FAS, Fundació Autònoma Solidària de Bellaterra; Fem escola, fem comunitat, Escola Guillem de Mont-rodon de Vic; Reportatge "I tu, d'on ets?", Televisió de Catalunya de Sant Joan Despí. Així ho va decidir el jurat que va haver de valorar, entre un total de vuitanta-una propostes, els millors projectes que fomentessin la integració social de persones immigrades a Catalunya.

I és que els Premis Francesc Candel reconeixen des de fa nou anys aquells projectes que promouen i estimulen la integració a la societat catalana de les persones estrangeres immigrades a Catalunya i que afavoreixin el civisme, la convivència, el coneixement del país (llengua, tradicions, geografia i història, valors socioculturals), la sensibilització sobre la cultura de la immigració, la participació de dones i joves immigrants, i una visió positiva de la immigració als mitjans de comunicació.

L’acte va estar presidit pel director general d’Immigració de la Generalitat, Xavier Bosch, i la presidenta de la Fundació Lluís Carulla, Montserrat Carulla.

Podeu ampliar la informació sobre els guardonats en aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou