Nou Barris celebra la diversitat al voltant d'olles de sopa

 Font:
Font:

Nou Barris celebra la diversitat al voltant d'olles de sopa

Resum: 

El Festival Sopes del Món Mundial porta vuit edicions aplegant els veïns i veïnes de Nou Barris, a Barcelona, al voltant d'olles de sopes d'arreu del món. La novena edició es realitzarà el diumenge 25 de març, a partir de les 12:00 hores, a la marquesina de la Via Júlia.

La Xarxa 9 Barris Acull i la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements organitzen el Festival Sopes del Món Mundial, una festa de trobada i de relació per celebrar la convivència intercultural i gaudir de les més variades i suculentes sopes.

La sopa és un símbol de diversitat, un element comú a tots els pobles. Per això, com cada any, les entitats organitzadores del festival et conviden a construir uns barris més solidaris, més diversos i més propers.

Enguany, el festival se celebrarà el diumenge 25 de març, a partir de les 12:00 hores, a la marquesina de la Via Júlia. A més de la possibilitat de tastar sopes d'arreu del món, hi haurà un espectacle infantil i blues.

Si vols participar-hi amb una sopa, cal que facis arribar la recepta a l'adreça info[arrova]9bacull.org , indicant el nom de la sopa, la procedència, els ingredients, la forma de preparació i algun comentari final sobre la sopa o sobre l'entitat en què participes (alguna curiositat, anècdota, etc.). També cal incloure el nom de la persona o persones que faran la sopa i el nom de l'entitat o col·lectiu a què representen, així com un número de telèfon i una adreça de correu electrònic de contacte.

S'hi pot portar la sopa ja feta o fer-la allà mateix. Hi haurà un espai amb fogons obert a partir de les 10:00 del matí (cal avisar). Anima-t'hi!

Afegeix un comentari nou