Òmnia, Aprendre a Aprendre, PDC i Pla del Poble Gitano reflexionen conjuntament

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Òmnia, Aprendre a Aprendre, PDC i Pla del Poble Gitano reflexionen conjuntament

Resum: 

Tècnics i tècniques de la Xarxa Òmnia, Aprendre a aprendre, els Plans de Desenvolupament Comunitari (PDC) i el Pla integral del poble gitano, tots quatre programes de la Secretaria d’Acció Ciutadana (SAC), posen en comú les seves preocupacions i expectatives i reflexionen sobre la transversalitat del treball comunitari.

Més de 200 tècnics i tècniques dels quatre programes de la SAC van participar durant el mes de maig a les jornades de la segona sessió de la Formació Comunitària. Les jornades van tenir lloc entre el 19 i el 27 de maig a les demarcacions territorials de Catalunya Central, Lleida i l’Alt Pirineu, Girona, Barcelona i Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Partint cadascú del seu projecte i la seva experiència van compartir preocupacions i expectatives i van debatre sobre els punts forts i febles del treball comunitari. Aquí podeu veure una presentació on es recullen les idees sorgides en les diferents sessions.

L'objectiu d'aquesta formació és potenciar sinergies i mètodes que possibilitin el treball comunitari i fomentar el treball transversal entre els diferents programes.

El proper 8 de juliol tindrà lloc la cloenda de la formació, a la Casa del Mar (Carrer Albareda 1 – 13. Barcelona).

Afegeix un comentari nou