S’apropa l'estiu i amb ell la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple"

 Font:
Font:

S’apropa l'estiu i amb ell la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple"

Resum: 

Com cada estiu des de fa 20 anys, la Fundació Esclerosi Múltiple ens convida a “mullar-nos” en el sentit literal del terme, llençant-nos a l’aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’Esclerosi Múltiple.

Aquest estiu, en la vintena edició del “Mulla’t per l’esclerosi”, que se celebrarà el 8 de Juliol, un nou disseny de Kukuxumusu, amb unes divertides granotes jugant a mullar-se, dóna imatge a la campanya i als objectes que es vendran per a l'ocasió, samarretes, gorres i tovalloles.

El “Mulla’t” s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari, després de la Marató de TV3. D’abast estatal, aquesta campanya és una “acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 40.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a tot l’estat”.

Es vertebra a través dels ajuntaments que en fan la difusió cap a les instal·lacions esportives de la seva població i es materialitza gràcies a les prop de mil piscines que decideixen col·laborar, als més de 1200 voluntaris que hi participen i a les més de cent mil persones que finalment es mullen per l’esclerosi múltiple.

Els metres nedats a les piscines es comptabilitzen de forma simbòlica per a posar en xifres l’abast d’aquest acte solidari. A més de mullar-se, les persones que es volen solidaritzar amb la causa poden fer donatius o comprar els objectes de la campanya, com samarretes, tovalloles o gorres als mateixos centres col·laboradors.

Amb la recaptació solidària es creen serveis per a les persones afectades i es dóna suport a la investigació sobre l’esclerosi múltiple al nostre país. Per a posar-li cara a la malaltia veieu aquesta preciosa peça audiovisual de 4 minuts, i no us en perdeu el final!

Afegeix un comentari nou