Veure els Lluïsos de Gràcia a EBA no té preu

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Veure els Lluïsos de Gràcia a EBA no té preu

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

L’equip Sènior A Masculí dels Lluïsos de Gràcia ha aconseguit pujar a la Lliga Espanyola de Bàsquet Amateur (EBA). Ara, però, els hi cal el suport econòmic de tots per poder-hi participar i han iniciat una campanya per recollir fons. Encara teniu temps! Podeu fer donacions fins el 30 de juny.

S’han confirmat com el segon millor equip de la ciutat de Barcelona després del Barça. Són l’equip Sènior A Masculí de Bàsquet dels Lluïsos de Gràcia, entrenat per Carles Rofes que en aquesta temporada han aconseguit classificar-se per la Lliga Espanyola de Bàsquet Amateur (EBA) i a la vegada proclamar-se guanyadors de la Copa Catalunya.

És una temporada històrica ja que per a l’equip, amb molt poc pressupost, jugar a EBA és un somni. Però des de l’entitat s’ha anunciat que “malgrat l’esforç, no està clar que puguem recollir els fruits del treball de l’ascens a Lliga EBA”, ja que els Lluïsos de Gràcia no estan capacitats per assumir les despeses que suposa jugar en una lliga d’àmbit estatal. La inversió econòmica en desplaçaments, allotjaments i els arbitratges no poden ser assumits per l’entitat. I d’altra banda la pista dels Lluïsos de Gràcia, que fa enguany 50 anys i que va ser la primera pista de bàsquet coberta de la ciutat de Barcelona, ha quedat petita per a competicions d’aquest nivell.

Per tots aquest motius des de l’entitat s’ha iniciat una campanya de captació de fons entre socis, veïns i comerciants que vulguin col·laborar en ajudar a que l’equip gracienc estigui aquesta temporada a EBA.

Amb el lema “Veure els Lluïsos a EBA no té preu!” es volen recollir 50.000 euros. S’ha creat una pàgina on fer donatius de com a mínim 30 euros i amb termini fins el 30 de juny. Aquesta donació es podrà desgravar de la declaració de renda i els donants podran veure el seu nom escrit a la pista de Lluïsos. Una altra manera de col·laborar és comprant una samarreta de record.

De moment 134 persones hi donen suport, entre elles l’actor Queco Novell que ha volgut participar en un emotiu vídeo promocional. Si finalment el repte no s’aconsegueix, els diners es retornaran a les persones que els han cedit.

Al web dels Lluïsos de Gràcia hi podreu trobar tota la informació.

Afegeix un comentari nou