Via Catalana: instruccions d’ús

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Via Catalana: instruccions d’ús

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

Ja tenim aquí l’Onze de Setembre! El 90% dels trams per completar els 400 km de la Via Catalana ja estan plens. Davant la gran mobilització de persones i vehicles prevista durant aquest dia, l’ANC ha publicat algunes recomanacions i instruccions per garantir que tot sigui un èxit.

L’Assemblea Nacional Catalana està ultimant detalls aquests dies per garantir que la Via Catalana sigui un èxit de participació i d’organització. Per aquest motiu s’han creat diferents aplicacions i plataformes des d’on es poden consultar els trams que encara falten per completar, la manera d’arribar al destí i fins hi tot informació pràctica sobre el tram de via com són les zones d’ombra, aparcament o restaurants.

A continuació recollim alguna informació i enllaços que poden ser d’utilitat a més a més d'alguns consells pràctics.

1- Arribar al tram de via amb molt de temps, si pot ser, al matí, i aprofitar el dia per fer turisme patriòtic. El TimeOut ha creat una secció especial per treure-li el màxim profit a la Via catalana.

2- Planificar bé el dia bans de sortir de casa: comprovar l’estat del temps, comprovar el tram de via i com arribar-hi.

3- A les 16.00h s’ha de ser al tram corresponent i dirigir-se al punt de trobada on hi haurà dos voluntaris, un responsable de tram i un fotògraf encarregat d’immortalitzar el moment.

4- A les 17.14 hores totes les campanes del país sonaran indicant el moment exacte en que les persones s’agafaran de la mà.

5- La cadena durarà aproximadament 45 minuts, fins les 18.00h. S’enregistrarà un vídeo des de l’aire i s’immortalitzarà el moment gràcies a la participació de centenars de fotògrafs voluntaris. Són necessaris 800 fotògrafs, un per cada tram.

6- Si encara no teniu la samarreta, consulteu els punts on adquirir el pack de la Via Catalana que inclou la samarreta, una banderola i un adhesiu.

7- Recomanacions de seguretat i consells de salut.

8- Si voleu canviar de tram per desplaçar-vos al sud podeu fer-ho en aquest enllaç.

Notícies relacionades: L'Onze de setembre a les Terres de l'Ebre

Afegeix un comentari nou