174 aplecs de sardanes per al 2014

174 aplecs de sardanes per al 2014

Resum: 

Catalunya, Andorra i el Rosselló acolliran 174 aplecs sardanístics durant l’any 2014.

Així ho recull la recent presentada edició anual de la Guia d’Aplecs de la sardana, la publicació de referència del sector editada per la Federació Sardanista de Catalunya.

Com és habitual, la publicació informa als sardanistes d’arreu del país dels aplecs que se celebren per ordre cronològic, la població on es duen a terme, l’hora, el indret i les cobles que hi actuen. Per als més apassionats, també proporciona el contacte amb diverses cobles en actiu o d'altres activitats complementàries.

Per primer cop, la Guia incorpora els esdeveniments més significatius de la Capital de la Sardana 2014, que enguany recau sobre Barcelona. També, per primera vegada, hi ha un calendari provisional unificat de concursos de sardanes, ordenats cronològicament.

La Guia d'Aplecs s'edita des del 2002, de manera que la d'aquest 2014 és la 13a edició. La presentació de la publicació és una de les darreres activitats previstes en el marc de la capitalitat de la sardana 2013 d’Arenys de Munt. Al finalitzar l’acte, s’ha ofert un concert de cobla a càrrec de la cobla La Flama de Farners sota la direcció de Jordi Molina.

Afegeix un comentari nou