58a Trobada Sardanista a Montserrat.

 Font:
Font:

58a Trobada Sardanista a Montserrat.

Resum: 

L’Obra del Ballet Popular organitza el diumenge dia 25 d'octubre, la 58a Trobada Sardanista a Montserrat. Tres agrupacions sardanistes, dos esbarts i una roda d’esbarts penjaran els seus ‘Claus Commemoratius’ al camí dels Degotalls.

L’Obra del Ballet Popular organitza la 58a Trobada Sardanista a Montserrat aquest proper diumenge, 25 d’octubre, en què 6 entitats diferents penjaran el seu “Clau Commemoratiu” al “Mur Pep Ventura” i al “Monument de la Dansa Catalana”.

Els ‘Claus Commemoratius’ són les insígnies identificatives de cada entitat sardanista i d’esbarts de Catalunya que es poden penjar al ‘Camí dels Degotalls’ com a símbol de presència i compromís a la muntanya més representativa de Catalunya.

D’aquesta manera, després de la ballada de sardanes al matí a la plaça principal del complex montserratí, a la tarda, les entitats Amics de la Sardana de Sitges (Barcelona), l’Agrupació Sardanista d’Organyà (Lleida), el Grup Sardanista Balafià (Lleida) i l’Esbart l’Estel (Barcelona), l’Esbart Manresà de Dansaires (Manresa) l’Esbart Roda Catalònia (format per esbarts i persones de diverses poblacions) i Esbart l’Estel (Barcelona) inauguraran el seu ‘Clau Commemoratiu’ al monument de la sardana ‘Mur Pep Ventura’. L’acte l’encapçalarà el president de l’ Obra del Ballet Popular, Bartomeu Duran.

PER A MÉS INFORMACIÓ: DEPARTAMENT DE PREMSA – OBRA DEL BALLET POPULAR

Telèfon: 93 319 76 37Fax 93 310 41 60 premsa@fed.sardanista.cat

Afegeix un comentari nou