Amanida Folk, Gigi de Nissa i Korrontzi, caps de cartell del Festival Desfolca’t de Música Popular

 Font:
Font:

Amanida Folk, Gigi de Nissa i Korrontzi, caps de cartell del Festival Desfolca’t de Música Popular

Resum: 

La 23a edició del Festival de Música Popular Desfolca’t de Calaf, que se celebra aquest dissabte, reuneix les principals referències d’arrel tradicional de Catalunya, València, Euskadi i l’Occitània.

L’històric festival de folk avança una setmana la seva habitual cita amb una potent aposta pels grups emergents d’aquest panorama musical. En total, s’han previst una desena d’actuacions, entre elles, la formació basca Korrontzi, que combina tradició i modernitat, la catalana Amanida Folk, els occitans Gigi de Nissa i els valencians Trocamba Matanusca, que interpreten cançons tradicionals i versions d'altres bandes de l'est d'Europa.

Al llarg del dia hi haurà diverses activitats per a diferents públics, des d'espectacles familiars fins als concerts de la nit, passant pel vermut folk o el concurs de cançó improvisada. A partir de les deu del vespre s'inicien els concerts nocturns amb la Mostra de Solistes, que enguany comptarà amb la presència de les ponentines Krregades de Romanços; els vallesans Assabè; l'alcoià Verdcel; i la cantautora de Juneda Meritxell Gené.

Consulta la programació

Afegeix un comentari nou