Les fires d’espectacles de carrer de Catalunya a 'Arts de Carrer'

 Font:
Font:

Les fires d’espectacles de carrer de Catalunya a 'Arts de Carrer'

Resum: 

La plataforma Arts de Carrer, de recent creació, neix per visualitzar l’activitat escènica de carrer de Catalunya. La Fira de Tàrrega i la Mediterrània de Manresa són algunes de les adherides.

Cercar sinergies entre els organitzadors d’esdeveniments d’espectacles de carrer a Catalunya i exhibir-ne el seu potencial. Aquest és el principal objectiu d’Arts de Carrer, una plataforma que vol aglutinar sota el seu paraigües totes les fires i festivals sobre aquesta disciplina artística que se celebren a Catalunya. Fins al moment, vuit d’ells ja s’hi ha adherit: FiraTàrrega, Fira Mediterrània de Manresa, Trapezi – Fira del Circ de Reus, Fira de Circ Al Carrer de la Bisbal de l’Empordà, el Festival Sismògraf d’Olot, Lluèrnia – Circ a les Places d’Olot, el Festival Esbaiola’t d’Esterri d’Àneu i el Festival Internacional de Teatre d’Animació al Carrer de Vildecans.

Segons expliquen els seus promotors, aquesta plataforma “vol desafiar el paradigma competitiu en favor de la col·laboració entre fires i festivals”. La plataforma roman oberta a tots aquells esdeveniments que s’hi vulguin sumar i vol ser un espai per teixir sinergies dins del sector en àmbits com la mobilitat de companyies, entre les direccions artístiques de les fires i festivals, així com per la producció de nous espectacles.

Afegeix un comentari nou