Mostra de cinema i drets humans, a Gavà

 Font:
Font:

Mostra de cinema i drets humans, a Gavà

Resum: 

La cinquena edició de GavàMón, Mostra de cinema i drets humans de Gavà, que tindrà lloc del 23 al 25 d'octubre, se centrarà en tres eixos principals: Dones en conflictes armats, moviments antiglobalització i immigració i convivència.

Les pel·lícules i documentals que s'emetran en aquesta mostra giraran al voltant de tres eixos: Els drets de les dones i conflictes armats; crisi i moviments antiglobalització; i la immigració i convivència.

Cada dia se centrarà en un dels temes principals de la mostra i hi haurà un passi d'audiovisuals seguit d'un espai de diàleg, on participaran tant persones expertes com veïns i veïnes i entitats gavanenques, que aportaran la seva experiència. El divendres, primer dia de la mostra, dins la sessió inaugural, es realitzarà un homenatge a Vicenç Ferrer, amb la participació de Lancy Dodem, que forma part del Departament de Comunicació de l’Oficina Central de la Fundació Vicenç Ferrer a Barcelona.

GavàMón també té en compte els infants i joves i ofereix una sessió adreçada als nens i nenes i una altra als joves. Es projectaran pel·lícules amb la intenció d'implicar professorat i estudiants en la construcció d'un món millor.

Algunes entitats gavanenques participaran oferint un tastet del menjar dels països en què treballen i aprofitaran per explicar els projectes que hi porten a terme.

Consulteu el programa!

Afegeix un comentari nou