Occitània a les trobades de música de Torroella de Montgrí

Autor/a: 
Ens de Comunicació Associativa

Occitània a les trobades de música de Torroella de Montgrí

Autor/a: 
Ens de Comunicació Associativa

Resum: 

Torroella de Montgrí s’endinsarà a practicar amb la música del país d'Occitània. Tres dies envoltats de música i bon ambient i del mercat Mediterrània Mar Obert. Aquest any les trobades que organitza el Museu de la Mediterrania es portaran a terme el divendres 29 i dissabte 30 d'abril i el diumenge 1 de maig.

De la mà de persones expertes, els assistents aprendran a cantar polifonies occitanes, a ballar les seves danses més representatives i a conèixer els secrets d'instruments del repertori occità com l'oboè del Languedoc.

Com cada any, l’organització també proposa participar en activitats comunes: conferències, audicions de música occitana el divendres 29 a la nit i el dissabte 30 i la posada en comú de tot el que s’apren.

Les Trobades de Música Mediterrània volen posar en comú diferents experiències musicals d'arrel tradicional a la Mediterrània lligades el nostre país. Durant tres dies es convida a una àrea geogràfica de la Mediterrània amb la idea que ens mostri la seva cultura tradicional.

Consultar tota la programació a: www.museudelamediterrania.cat

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou