Barrejant 2014!

Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:

Barrejant 2014!

Autor/a: 
Noe Alvarez

Resum: 

Sant Boi de Llobregat acollirà els dies 3,4 i 5 d’octubre el Barrejant 2014, una trobada d’entitats amb diferents activitats per reforçar la cooperació i solidaritat.

Enguany, la nova edició de Barrejant 2014 se celebra sota el lema Construïm la Pau, aprofitant les sinèrgies del projecte Ciutats Constructores de la Pau, que porta a terme l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat conjuntament amb la Comissió Catalana d’Ajut al Refugiat i l’Institut Català de Drets Humans. El projecte Ciutats Constructores de la Pau vol donar a conèixer la tasca dels activistes per la pau i conscienciar a la ciutadania de la necessitat d’integrar la defensa de la pau

Durant l’edició es celebraran diferents actes:

Fira d’Entitats

Una de les activitats més importants del Barrejant, és la Fira d’Entitats que estarà ubicada la Plaça Teresa Valls i Diví, on es podrà veure durant els tres dies de la trobada una mostra del treball, la diversitat i l’impuls de les persones i entitats sense afany de lucre compromeses en diferents projectes de cooperació i solidaritat.

Sopar de la Cooperació i la Solidaritat santboiana

L’equip de missions i cooperació internacional del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu organitza un sopar solidari el proper 3 d’octubre a Can Massallera de Sant Boi. El preu del sopar és de 8 euros i inclou l’entrada al concert de Rosa Sanchez Quinteto.

Audiovisual 12 mesos de cooperació santboiana

Presentació a Can Massellera dels moments més rellevants de la cooperació i solidaritat del Barrejant 2013 i presentació del projecte Ciutats Constructores de Pau, amb la presència de tots els activistes participants del projecte.

La iniciativa Barrejant de Sant Boi de Llobregat va néixer l’any 2010 del Pla Municipal d’Educació i Formació per a la Solidaritat i la Pau, que treballa per impulsar valors i dóna resposta a accions de la ciutadania compromesa amb la solidaritat.

Afegeix un comentari nou