El Cirque du Soleil col·labora amb Fundació Adsis

 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Cirque du Soleil col·labora amb Fundació Adsis

Resum: 

El Cirque du Soleil cedirà 400 entrades de l’espectacle Varekai per contribuir als programes de formació i inserció sociolaboral adreçats a joves de Barcelona.

El proper dimecres 29 de desembre a las 21.00 hores, el Cirque du Soleil oferirà l’espectacle Varekai i cedirà 400 entrades a la Fundació Adsis.

El benefici total de la venda d’aquestes 400 entrades anirà destinat integrament als programes de formació i inserció sociolaboral adreçats a joves de Barcelona, que duu a terme la Fundació Adsis.

L’espectacle Varekai es desenvolupa en un bosc màgic. La història comença quan un jove amb paracaigudes cau en la foscor d’un bosc màgic amb criatures fantàstiques i comença una extraordinària i fantàstica aventura.

Varekai significa “a qualsevol lloc” en romaní, la llengua dels gitanos, els eterns nòmades...

La Fundació Adsis és una ONG que treballa amb joves en risc d’exclusió, desenvolupant els diferents programes d’inserció, en dos centres de Barcelona: Centre El Carmel i el Centre Princesa.

L’objectiu d’aquesta organització és que tots els joves gaudeixin de les mateixes oportunitats, tant professional com personal.

Afegeix un comentari nou