Microdonacions a través de Facebook

Autor/a: 
Suport Associatiu
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Microdonacions a través de Facebook

Autor/a: 
Suport Associatiu

Resum: 

La Fundació Hazloposible s’ha adherit a la web Lanzanos.com, amb l’objectiu de recaptar donatius a través de Facebook.

La pàgina web Lanzanos.com és una nova forma de finançar projectes a través de crowfunding, un sistema de finançament col·lectiu, efectuat generalment a través d’Internet.

Ara, la Fundació Hazloposible s’ha adherit a la web Lanzanos.com per portar a terme conjuntament el projecte “Solidaritzar Facebook” com a nou mètode de recaptació.

Amb aquesta iniciativa de recaptació a través de Facebook, l’entitat vol aconseguir que la xarxa social no serveixi només per conversar o compartir imatges sinó que també pugui esdevenir una eina per implicar els usuaris en accions solidàries, tot fent de de Facebook un espai més solidari.

El mètode de recaptació de “Solidaritzar Facebook” permet que l’usuari es descarregui una aplicació al seu perfil que l’avisarà cada cop que sorgeixi una oportunitat d’actuació a una causa solidària.

Segons les aportacions que destinin als projectes presents a Lanzanos.com, els usuaris rebran diferents recompenses com ara un correu d’agraïment, sortir com a col·laborador al web de l’entitat, rebre fotos, dibuixos o un exemplar del producte finançat, entre d’altres.

El creador del projecte haurà de fixar el seu cost total i el temps que necessitarà per assolir el finançament.

Si s’arribés al termini fixat sense haver obtingut les donacions necessàries per cobrir l’import sol·licitat, no es cobraria res als donants que fins aleshores haguessin fet les seves aportacions.

Lanzanos.com compta també amb altres xarxes socials com Tuenti, Twitter i Linkedin, per fer difusió dels diferents projectes de la plataforma.

Llegir més

Afegeix un comentari nou